Üdvözlöm!

Lakatos-Lőrincz Katalin vagyok, mérlegképes könyvelő, közgazdász.

A mai modern világban a vállalkozásoknak állandó kihívással kell szembenézniük, hogy sikeresen és hatékonyan tudjanak elindulni, működni, piacon maradni. Így elengedhetetlenül fontossá válik a vezetők, tulajdonosok számára a cégük könyvvezetése, számviteli, pénzügyi munka színvonala.

Munkahelyeim során több gazdasági területen is sikerült gyakorlati tapasztalatot szereznem. Közgazdasági diplomám megszerzése után azonnal osztályvezetőként kezdtem el dolgozni egy kis-, és nagy kereskedelemmel foglalkozó multinacionális vállalatnál. Itt főbb feladataim közé sorolható a forgalom-, készlet-, választék-, kapacitás-, tervezés, elemzés, vezetői, menedzseri feladatok.

Az itt eltöltött idő alatt végeztem el a mérlegképes könyvelői tanfolyamot. A tanfolyam befejezését követően pedig egy hónap múlva pénzügyi vezető lettem egy másik cégnél, ahol komplex gazdasági, könyvelési, pénzügyi feladatokat láttam el. A cég által olyan könyvelői csapattal kerültem kapcsolatba, ahonnan maximális támogatást kaptam szakmailag, segítettük, támogattuk egymás munkáját. Mindezen folyamatok, munkakapcsolatok vittek közelebb a céljaim eléréséhez, hogy saját könyvelő irodát nyissak.

A fent említetteknek köszönhetően hoztam létre az LLK Könyvelést. A munkahelyeim során kapott tapasztalataim által jöttem rá arra, hogy a vállalkozásoknak, illetve vezetőiknek szélesebb körű könyvviteli szolgáltatásra van szükség. Számomra nagyon fontos, hogy Ügyfeleimmel jó kapcsolatot ápoljak. Ennek érdekében olyan területeken is segítséget nyújtok, amelyek túlnyúlnak a hagyományos könyvviteli szolgáltatásokon, adatfeldolgozáson. A könyvelés nálam ott kezdődik, ahol a legtöbb könyvelő befejezi. Az LLK Könyvelés komplex számviteli, pénzügyi szolgáltatásokat kínál. Hasonlóan más könyvelőkhöz elvégezem az alap könyvelési teendőket, ám ezeken felül az egyedi igényeknek megfelelően extra számviteli, pénzügyi szolgáltatásokat is nyújtok. Mint pl. üzleti jelentések, egyedi kimutatások, állandó kapcsolattartás, folyamatos konzultációs lehetőség. Sokaknak a könyvelés csak papírok, számok, kötelezően szükséges rossz szolgáltatás végzése, ám nekem ez a hivatásom, szeretek könyvelni.

Szolgáltatásaim közül válassza ki a megfelelőt és várom jelentkezését a közös együttműködés reményében.